Vágólapra másolva!
Nincs könnyű helyzetben a Kispest együttese, hiszen a piros-feketék a tavaszi rajton a kiesés elől inaló Haladáshoz látogatnak, a következő fordulóban pedig a Ferencvárost látják vendégül a Bozsik-stadionban.

Ráadásul a kispestiek a téli szünetben távozott Aranyos Imre, Piroska Attila és Pintér Zoltán nélkül várják a folytatást.

"Nagyjából kialakult már a Szombathelyen pályára lépő csapat, ám 2-3 poszton még gondolkodom" - mondta Détári Lajos, a Kispest vezetőedzője. "Pintér Zolit magam is jó futballistának tartottam, ráadásul ő kispesti nevelés, ám jeleztem a vezetőinknek, ha úgy gondolják, tőlem mindenkit eladhatnak, ha jó pénzt kapnak érte, a szakmai részt majd megoldom én. Pintér esetében is ez történt.

A Kispest várható szerepléséről Détári a következőképpen nyilatkozott: "az első hatba kerülést bravúrnak tartanám, ám a kieséstől egyáltalán nem tartok. Sokkal jobb csapatunk van annál, mint azt sokan gondolnák. Az együttest sokat futó, fiatal labdarúgók alkotják, sőt, még több ifjú tehetséget is szeretnék majd a jövőben a kerethez felhozni. Ezért is kell minél jobb eredményt elérnünk az első 4-5 fordulóban, hogy utána nyugodtan fe lehessen építeni egy igazán hatékony Kispestet."

Bánki József

Korábban:

Lászka Balázs Kispesten folytatja

Ajánlat:

A Borsodi Liga állása és mesterlövészei

Fórum:

Ki nyeri a Borsodi Ligát?

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!