A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Bajban van Anglia két bajnokesélyes csapata, az Arsenal és a Liverpool. Mindkét együttes kénytelen lemondania hosszabb-rövidebb időre legjobb támadójáról: az Ágyúsok gólvágója, a francia Thierry Henry hárommeccses eltiltást kapott, Michael Owen pedig térdsérülést szenvedett.

Henry még december 18-án, az Arsenal-Newcastle angol bajnoki mérkőzésen került összetűzésbe Graham Poll játékvezetővel. A bíró 2-1-es Newcastle vezetésnél tizenegyest ítélt az Arsenal ellen, s ezt nehezményezte a góllövőlistán második helyen álló francia támadó. Henry így nem léphet pályára a Newcastle elleni FA-kupa meccsen, s az Aston Villa és a West Ham elleni bajnokikon. Az Arsenal, bár megtehetné, nem fellebbez az ítélet ellen.

Kisebb térdsérülést szenvedett, s emiatt körülbelül két hétre kiesett Michael Owen, a Liverpool válogatott csatára. A 2001-ben az Aranylabdát elhódító csatár a Newcastle elleni hazai bajnoki mérkőzésen kapott rúgást a lábára, s azonnal cserét kért (a találkozót a házigazdák nyerték 3-0-ra.) A kényszerpihenő miatt Owen előreláthatólag nem léphet pályára jövő szerdán a Barcelona elleni, idegenbeli Bajnokok Ligája-összecsapáson.

Ajánlat:

Visszavette a vezetést a MU

Fórum:

Angol foci

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!