A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A Magyar Labdarúgó Liga fegyelmi bizottsága az eredeti információkkal szemben nem csütörtökön, hanem pénteken tárgyalja a Vasas Labdarúgó Kft. ügyét. Mivel a csapat sem a sokadik engedményként megszabott hétfő éjféli határidőig, sem azóta nem teljesítette a nevezési feltételeket, játékjogát pénteken felfüggeszthetik, és ha négy mérkőzésre nem áll ki, az NB I/B-s bajnokságból kizárják, és három osztállyal visszaminősítik, a Budapest-bajnokság első osztályába.

Szombaton még így se, úgy se játszik a Vasas, mert a diósgyőri pálya használhatatlansága miatt első tavaszi találkozóját elhalasztották. Egyébként a ligában és a Vasasnál is nyílt titok, hogy - ilyen-olyan jogi trükkökkel - igyekeznek megmenteni a nagy múltú egyesületet.

Ki nyeri a Borsodi Ligát?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=47640

Ugyanakkor azt is tudja mindenki, hogy a labdarúgó kft. vezetői a téli hónapokban nem sokat tettek az ügy rendezéséért, feltehetően arra gondoltak, a klub hírneve segítségükre lesz. A jelenlegi állás szerint ez nem így van, meglehetősen reménytelennek tűnik a Vasas helyzete, az angyalföldi egylet ügyében pedig azért a fegyelmi bizottság jár el - a pénteki ülésen például dr. Kiss György vezetésével -, mert ennek a grémiumnak a jogköre a csapatok esetleges felfüggesztése, majd visszaminősítése.

Mindenesetre az illetékesek is kapva kaptak az alkalmon, és a diósgyőri pálya használhatatlansága miatt újabb egy hét haladékot kapott a Vasas.

Bánki József

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!