Vágólapra másolva!
Franz Beckenbauer, a Bayern München elnöke arra az esetre, ha a német liga kötelezi a klubot, hogy fizesse vissza a Kirch médiacsoporttal kötött titkos megállapodás alapján befolyt összeget, kilátásba helyezte, a csapat a jövőben az olasz bajnokságban indul.

A liga február végén, az ügy napvilágra kerülése után indított vizsgálatot azzal a céllal, hogy kiderítse, milyen jogcímen kapott a Bayern 1999 és 2002 között 40 millió márkát. Beckenbauer szerint senkinek nem okoztak kárt, egyedül azért érheti őket kritika, mert nem hozták nyilvánosságra a szerződést.

Bayern München Fan Clubhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=26941

"Kíváncsi lennék, hogy mi lenne a Bundesligával nélkülünk?" - tette fel a kérdést a "Császár". Az olasz bajnokságban való Bayern-részvételnek elvileg nincs akadálya, ugyanakkor ehhez a két szövetség megállapodására, illetve az UEFA engedélyére lenne szükség. Utóbbi szervezet egyik szóvivője azonban jelezte: álláspontjuk szerint minden klubcsapatnak a saját bajnokságában kell indulnia. Nem jelent biztatást Fabio Santorónak, az olasz liga szóvivőjének nyilatkozata sem. Ő ugyanis emlékeztetett rá, hogy az olasz élvonalba csak a másodosztályból lehet feljutni.

A hamburgi Manager Magazin február közepén hozta nyilvánosságra, hogy a legeredményesebb és leggazdagabb német futballklub plusz milliókat kapott a Kirchtől annak fejében, hogy nem ellenezte a bajnoki mérkőzések közvetítési jogainak úgynevezett központi értékesítését, amelyet a német szövetség intézett.

Mindent egy helyen az Eb-ről