Vágólapra másolva!
Új kapust igazolt a Matáv-Sopron futballcsapata. A távközlési klub egy évre szerződtette a Videotonnál hat éven át védő, 27 esztendős Milinte Árpádot. A kapuvédő július elsején csatlakozik a majd soproni csapathoz, ugyanis a fehérvári klub az Intertotó-kupában még számít a szolgálataira.

Tizennyolc labdarúgóval kezdte meg a felkészülést az új idényre a Matáv-Sopron élvonalbeli labdarúgócsapata. A gárda új szakvezetője, Pintér Attila egyelőre még nem dolgozhatott együtt az újonnan szerződtetett Milinte Árpáddal, aki a Videoton együttesétől érkezik a nyugati végekre, ám rá még Intertotó-szereplés vár a fehérváriak színeiben.

Az első tréningen azonban így is három kapus vett részt, közülük valakire biztosan nem tart majd igényt a szakvezetés. A tavalyi keretből Jozef Majoros és Somogyi József már nem edzett, a két középpályás ugyanahhoz a csapathoz, az osztrák harmadik ligás Pandorfhoz készül. Bausz Róbert visszatért Bükről, ahol kölcsönben szerepelt, de egyelőre még szabadságát tölti.

A soproniak jelenlegi kerete
kapusok: Milinte Árpád, Farkas Balázs, Horváth Tamás, Molnár Máté
mezőnyjátékosok: Bagoly Gábor, Balaskó Iván, Csiszár Ákos, Fehér Zoltán, Horváth András, Mladen Lambulic, Bojan Lazic, Lubomir Orabinec, Pintér Zoltán, Sibalin Dániel, Sifter Tamás, Sira István, Tiber Krisztián, Tóth István, Tóth Mihály.

Mindent egy helyen az Eb-ről