A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Az AS Monaco leigazolta az FC Metz fiatal támadóját, Emmanuel Adebayort, Franck Juriettit viszont eladta a Girondins Bordeaux-nak. A Kaiserslautern megszerezte az egykori német válogatott középpályását, Steffen Freundot, aki legutóbb a Tottenhamben szerepelt.

A fehérorosz Szergej Gurenko visszatért egykori klubjához, a Lokomotiv Moszkvához az AC Parmától. Sáfár Szabolcs új csapattársa a Szpartak Moszkvánál a 17 éves észt támadó, Tarmo Kink.

A Wolverhampton Wanderers 2,2 millió euróért megvette a Sedan szenegáli csatárát, Henri Camarát. A Panathinaikosz válogatott középpályása, Nikosz Liberapolusz az AEK Athénhoz írt alá, Nikosz Mahlasz pedig az Ajax Amsterdamtól hazatért Görögországba, az Irakliszhoz.

A Fulham leigazolta a francia védőt, Jérome Bonnisselt, aki legutóbb a skót Rangersben futballozott. A Chelsea legújabb kiszemeltje a Leeds United rutinos portása, Nigel Martyn, aki már félmillió fontért is klubot válthat.

A Chelsea volt kapusa, Ed de Goey eközben aláírt a másodosztályú Stoke Cityhez. A Southmamtpon szeretné megszerezni a West Ham United fiatal csatárát, Jermaine Defoe-t.

A Charlton Athletic bejelentkezett a Watford középpályásáért, Stephen Hughes-ért, aki egykoron az Arsenalban és az Evertonban is megfordult. A Real Madrid szélsőjét, Pedro Munitist a Newcastle Uniteddel hozták kapcsolatba.

Az Espanyol az argentin River Plate játékosát, Víctor Zapatát akarja leigazolni. Az Olympique Lyon még mindig csatárt keres, a legújabb kiszemelt az Ajax svéd támadója, Zlatan Ibrahimovic.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!