A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Celtic középpályása, Jackie McNamara 2007-ig meghosszabbította szerződését a Keltáknál. A Fulham FC kapusának, Edwin van der Sarnak ügynöke kijelentette: védence a nyáron nem igazolt a PSV Eindhovenbe, ahogyan azt az utóbbi hetekben olvasni lehetett.

A Real Madrid a hírek szerint bejelentkezett a Real Sociedad középpályásáért, Xabi Alonsóért. Az Atlético Madrid a jelenleg az Espanyolban szereplő Raúl Tamudóban látja Fernando Torres ideális csatártársát.

Az Atlético a brazil válogatottal hamarosan Budapestre utazó középpályás, Renato iránt is érdeklődik. A Celtic a német másodosztályban szereplő Nürnberg két szlovák játékosát, Marek Mintált és Robert Vitteket szemelte ki.

A Real Zaragoza érdeklődik az Olympique Marseille egyiptomi csatára, Mido iránt. Az FC Sevilla szeretné hazacsábítani a jelenleg a Middlesbrough-ban szereplő spanyol középpályást, Gaizka Mendietát.

A Lazio elnöke elismerte, hogy a Juventus felvette a kapcsolatot a rómaiakkal Stefano Fiore megszerzése érdekében. A Lyon svájci védőjéért, Patrick Müllerért a Roma mellett a Bayern München is bejelentkezett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!