Vágólapra másolva!
Az FC Nantes érdeklődik az Olympique Marseille brazil jobbhátvédje, Demetrius Ferreira iránt. A L'Equipe értesülései szerint az AS Monaco balhátvédje, Patrice Evra a Manchester Unitedben köthet ki.

A Borussia Dortmund középpályása, Sebastian Kehl 2008-ig meghosszabbította szerződését. Az Arminie Bielefeld középpályása, Michael Fink bejelentette, hogy a szezon végén távozik a klubtól.

A Newcastle United kölcsönvenné az FC Barcelona svéd csatárát, Henrik Larssont. Olasz lapértesülések szerint az FC Internazionale kapusát, Francesco Toldót az Everton FC vinné.

A Rangers FC francia védőjét, José-Karl Pierre-Fanfant a Charlton Athletic és a Portsmouth FC is kiszemelte. A Sporting CP kameruni szélsőjét, Rudolph Doualát az Olympique Marseille figyeli.

A Bayer Leverkusent a a nigériai Enyimba Rangers ghánai csatárával, Joe Frimponggal hozták kapcsolatba. A Celta Vigo az Olympique Marseille spanyol támadóját, Kokét csábítja.

A Lecce kölcsönvette a másodosztályú Atalanta csatárát, Luca Saudatit. Az Arminia Bielefeld megszerezte a Karlsruher SC középpályását, Ioannis Masmanidist.

A Fulham FC leigazolta az amerikai Columbus Crew új-zélandi középpályását, Simon Elliottot.

Mindent egy helyen az Eb-ről