Vágólapra másolva!
A Panathinaikoszban futballozó argentin középpályás, Ezequiel González is Keownhoz hasonlóan elátkozva érezhette magát, amikor edzésre igyekezve autójával Athénban előbb nekiütközött egy szembejövő gépkocsinak, majd a lámpaoszlopnak csapódott.

Szerencsére komolyabb sérülés nem lett a dologból, sőt, González meglepődve tapasztalta, hogy a másik járműben a szintén élvonalbeli Kallithea sportigazgatója, Hrisztosz Georgiu ül. A sportvezető gyorsan kihasználta az alkalmat, és megkérdezte a focistát, hogy nincs-e kedve klubot váltani, ám mivel González nemet mondott, Georgiu végül megelégedett egy autogrammal ellátott mezzel is.

Az angol válogatott kapusnak, Paul Robinsonnak viszont minden bizonnyal 2004. május 24. élete legboldogabb napja. A dátum nemcsak azért emlékezetes a portás számára, mert azon a napon tartotta esküvőjét gyermekkori szerelmével, Rebecca Kinleyvel, hanem azért is, mert akkor írt alá a Tottenham Hotspurhöz, ráadásul azon a napon derült ki az is, hogy benne van az angol válogatott Európa-bajnokságra utazó keretében is.

Utóbbi hírnek újdonsült felesége azért nem örült annyira, hiszen a nászutat így egy hónappal el kellett halasztani.

Mindent egy helyen az Eb-ről