A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában a Debrecen hazai pályán játszott 1-1-es döntetlent a Diósgyőrrel. A hazaiak az első félidőben Sándor találatával megszerezték a vezetést, de a második játékrészben a játékmesterét elveszítő hajdúságiak ellen a hősiesen küzdő Diósgyőr a csereként beállt Simon találatával kiharcolta a döntetlent.

Borsodi Liga, 10. forduló:
DVSC-TEVA - DVTK 1-1 (1-0)
Debrecen, 6000 néző
v.: Iványi
DVSC: Csernyánszki - Mészáros (Zsolnai, 83.), Vukmir, Komlósi, Leandro - Halmosi, Kiss Z., Sándor T. (Dzsudzsák, 50.), Dombi (Bogdanovic, 63.) - Brnovic, Sidibe.
DVTK: Szalma - Mogyorósi, Rubint, Katona A., Farkas V. - Buz, Sipeki (Szögedi, 90.), Vitelki, Foxi - Douva (Binder, 79.), Stanic (Simon A., 78.)
gól: Sándor T. (26.), illetve Simon A. (81.)
sárga lap: Mogyorósi (66.), Douva (77.)

2. perc: Egy jobb oldali beadás után Sidibe elé került a labda, de a hazai csatár 5 méterről a jobb kapufára lőtte a labdát.

14. perc: Leandro szerzett labdát az ellenfél térfelén, majd két csel után 25 méterről lövésre szánta el magát, de a labda fölé szállt.

18. perc: Debreceni szöglet után Kiss Zoltán fejelte a labdát a felső lécre.

26. perc: Vezet a Debrecen! Leandro bal oldali beívelését röviden fejelték ki a diósgyőri védők, és az érkező Sándor 17 méterről futtából kilőtte a bal alsó sarkot (1-0).

33. perc: Foxi cselezgetett az ellenfél térfelén, de távoli lövése a hazai kapu mellé szállt.

44. perc: Halmosi ívelhetett be szögletet, ami az egyik vendégvédő fejéről a felső kapufára pattant.

58. perc: Buz kapott nagyszerű labdát a bal oldalon, de miután betört a büntetőterültre kisodródott, így lövését biztosan fogta Csernyánszki.

60. perc: Dzsudzsák adhatott be egy bal oldali szögletet, de Mészáros közelről a kapu mellé fejelt.

62. perc: Diósgyőri szöglet után Farkas 5 méterről fejelt az oldalhálóba.

71. perc: Szép hazai támadás végén Bogdanovic gurított Dzsudzsák elé, akinek a lövését Szalma bravúrral védte.

81. perc: Egyenlített a Diósgyőr! Foxi nagyszerű beadására szépen érkezett középen a három perccel korábban beállt Simon, és 5 méterről a hálóba fejelt (1-1).

Nagy iramban kezdte a mérkőzést a Debrecen, aminek eredményeként a második percben Sidibe a kapufát találta el. A folytatásban is nyomasztó volt a hazai mezőnyfölény, majd a félidő derekán egy szép lövéssel megszerezte a vezetést a DVSC Sándor révén.

A hátralevő húsz percben két újabb kapufa jelezte a hajdúsági játékosok támadókedvét, míg a Diósgyőr nem tudott igazán veszélyes helyzetet kialakítani Csernyánszki kapuja előtt, így a vendégek egygólos hátránnyal zárták az első játékrészt.

A szünet után esett a találkozó színvonala, a betömörülő borsodi védelemmel nem tudott mit kezdeni Miroslav Beranek együttese. Elsősorban pontrúgások után és távoli lövésekkel próbáltak veszélyeztetni Halmosiék, de mindig volt valaki a vendégeknél, aki menteni tudott. Aztán a hajrában egy szép támadás végén kiegyenlített a DVTK és elvitte az egyik pontot a cívis városból.

(Mobilpress)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!