Vágólapra másolva!
 

Az Aston Villa kölcsönvenné a Manchester United védőjét, Phil Bardsleyt. A Manchester City amerikai középpályása, Claudio Reyna családi okok miatt szeretne hazatérni az USA-ba.

A CS Sedan algériai védője, Nadir Belhadzs iránt az Olympique Lyon is érdeklődik. Az OGC Nice a holland FC Utrecht csatárával, Marc-Antoine Fortune-nel erősítene.

Az Arminia Bielefeld védője, Markus Schuler 2010-ig meghosszabbította szerződését. A Juventus FC közel áll ahhoz, hogy megszerezze az Ajax Amsterdam cseh védőjét, Zdenek Grygerát. A Cagliari a másodosztályú Napoli csatárával, Roberto de Zerbivel erősítene. A Torino középpályását, Stefano Fiorét a Parma FC vinné.

A Borussia Mönchengladbach cseh csatára, Václav Sverkos az FK Austria Wienben köthet ki. Az FSV Mainz megvált a nyáron igazolt brazil csatárától, Edútól.

A West Ham United bejelentkezett a Bolton Wanderers izraeli védőjéért, Talil Ben-Haimért. A Hertha BSC védőjét, Josip Simunicot saját állítása szerint a Chelsea FC környékezte meg. A Tottenham Hotspur angol válogatott jobbszélsője, Aaron Lennon 2012-ig meghosszabbította szerződését. A Sheffield United leigazolta a Leeds United védőjét, Matthew Kilgallont.

Mindent egy helyen az Eb-ről