Vágólapra másolva!
Idegenben nyert a West Bromwich Albion 3-2-re  a Wolverhampton ellen a rájátszás első meccsén. Gera Zoltán a 64. percben lépett pályára.

"Nagyon örülök, hogy nyerni tudtunk, azt viszont sajnálom, hogy nem a kezdőként léptem pályára. Edzőnk nem változtatott a múlt heti csapaton, amely 7-0-ra nyert, csupán Kamara tért vissza a támadósorba. Mi szereztünk vezetést, de akár fordítva is lehetett volna, hiszen több helyzete volt a hazaiaknak, kapusunk kétszer is nagy ziccerben védett. Úgy érzem egyébként, a döntetlen reálisabb lett volna, persze cseppet sem vagyok szomorú, hogy így alakult a meccs. Ehhez az is kellett, hogy 2-1-ről fordítani tudjunk, nagyon fontos volt, hogy a második gól után egyből egyenlíteni tudtunk.

Ezt követően álltam be, és végül sikerült kicsikarni a győzelmet. Úgy érzem, jól ment a játék, jól szálltam be. Érezhető volt egyébként a mérkőzésen, hogy komoly tétért megy: eddig sem volt gond a hangulattal, de a találkozó minden pillanatában a pályán és a lelátón egyaránt jól érzékelhető volt, hogy nagy tétje van a meccsnek. Szerdán jön a visszavágó, remélem, ott leszek a csapatban. Érdekesség egyébként, hogy itt nem számít az idegenben rúgott több gól, azaz egygólos vereségnél hosszabbítás következne. Persze, erre gondolni sem merek, hiszen semmiképpen sem szeretnénk kikapni."

Mindent egy helyen az Eb-ről