A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
15:55VívásOlha Kharlan-Anna Marton
HUNSzűcs Luca
15:55VívásSara Balzer-Luca Szucs
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
 

Valószínűleg még a Genoa hívei sem sejtették, amikor egyesületük tavaly nyáron leigazolta az Atlético Madrid brazil középpályását, Thiago Mottát, hogy a játékos megszerzése ilyen nagy fogás lesz a klub számára.

Az FC Barcelonánál nevelkedett futballista ugyanis korábban rengeteget volt sérült, az előző szezonban például csak nyolc bajnoki mérkőzésen lépett pályára. A genovaiak azonban egy alapos orvosi vizsgálat után szerződést ajánlottak a játékosnak, és a húzás bejött, hiszen Motta rendszeresen ott van a kezdő tizenegyben, és a jelenlegi pontvadászatban már 19 alkalommal szerepelt a bajnokságban - ami csak eggyel kevesebb, mint amennyit a két előző szezonban összesen játszott.

Ráadásul már háromszor is eredményes volt, pedig előzetesen öt idény alatt csupán két találatig jutott. Remek teljesítményének köszönhetően ráadásul a sztárcsapatok is felfigyeltek rá, és könnyen lehet, hogy a Genoa a nyáron jókora haszonnal adhat túl rajta.

A Mallorca vagy a Real Betis érdeklődése aligha komoly, hiszen ezek a csapatok a kiesés ellen küzdenek a Primera Divisiónban, míg a Genoa alighanem kiléphet majd a nemzetközi porondra, de az Internazionale vagy éppen a Bayern München ajánlatát alighanem már a genovaiak sem hagyják figyelmen kívül.

A Liverpool holland támadója, Dirk Kuyt két évvel meghosszabbította szerződését. A VfB Stuttgart veterán kapusa, Jens Lehmann még egy évre elkötelezte magát a svábokhoz.

A Villarreal argentin középhátvédje, Fabricio Fuentes is tovább erősíti klubját, a védő 2010-ig marad a Sárga Tengeralattjárónál. Az Osasuna kiszemeltje az Athletic Bilbao középpályása, Nestor Susaeta.

A Sevilla a Deportivo kanadai középpályását, Julian de Guzmant figyeli.

www.global-soccer.eu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!