A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A Sao Pauló-i Morumbi Stadion egyáltalán nem felel meg a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elvárásainak, s Jérome Valcke főtitkár szerint nehéz lenne úgy átalakítani, hogy világbajnoki mérkőzéseket lehessen rendezni benne.

A FIFA nassaui végrehajtó bizottsági ülésén, vasárnap vált véglegessé, hogy a 2014-es brazíliai vb-n Rio de Janeiro, Sao Paulo, Brazíliaváros, Belo Horizonte, Porto Alegre, Salvador, Cuiabá, Curitiba, Fortaleza, Manaus, Natal és Recife adhat otthont találkozóknak.

"A tervek és a bemutatott dokumentációk alapján a Morumbi-stadionban és annak környékén kevés a hely" - jelentette ki sajtótájékoztatón Valcke, hozzátéve, egyelőre nem tudja, hogy Sao Paulo ragaszkodik-e ennek az arénának az átalakításához.

"Valamennyi stadionban sok munka vár a házigazdákra, de a Morumbiban nehéznek tűnik a bővítés" - tette hozzá, példaként említve a televíziós állások elhelyezésének problémáját.

A Morumbi-stadiont - hivatalos nevén Cicero Pompeu de Toledót - 1960-ban avatták fel. Jelenleg 73 ezer néző fér el benne, felújításának költségét 69 millió dollárra becsülik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!