Vágólapra másolva!
Manuel Pellegrini, Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője erősebbnek érzi magát, amikor a dolgok bonyolultabbá válnak. A chilei tréner ezt annak nyomán jelentette ki, hogy csapata a közelmúltban adós maradt a jó eredményekkel.

A Real Madrid a Bajnokok Ligájában, múlt szerdán 3-2-es vereséget szenvedett hazai pályán az AC Milantól, a spanyol bajnokságban szombaton gólnélküli döntetlent játszott Gijónban a Sportinggal, a Király-kupában pedig hatalmas pofonba futott bele kedden azzal, hogy 4-0-ra kikapott a harmadikligás Alcorcontól, idegenben.

A spanyol sajtó egy része szerint egy újabb kudarc már veszélyzetné Pellegrini állását a Realnál. Noha a feltevés talán még korainak tűnhet, tény, hogy a Getafe elleni hétvégi bajnoki mérkőzésen, illetve a Milan elleni BL-találkozón lesz mit javítani az összképen.

"Baljós héten vagyunk túl. Komoly hátrányt szedtünk össze a kupában, de a visszavágón revánsot veszünk" - szögezte le a vezetőedző, hozzátéve, hogy ha szombaton nyernek a Getafe ellen, akár az élre is kerülhetnek a bajnokságban, és a BL-ben is csoportelsők maradnak egy jó milánói eredménnyel.

Mindent egy helyen az Eb-ről