Vágólapra másolva!
Jövő kedden 19 órakor a Ferencváros a Bundesligában negyedik helyezett Hertha BSC-t látja vendégül az Albert-stadionban. A nyár rangadójának kikiáltott felkészülési mérkőzésen ott lesz Dárdai Pál csapatában Lúcio és Kaká is - a két brazil válogatott csillag névrokona.


A hátvéd Kaká, azaz Claudiano Bezerra da Silva egy évvel idősebb a Real Madrid 27 éves ászánál, s 12 Hertha-meccsen játszott az előző Bundesliga-szezonban.

Lúcio, azaz Lúcio Carlos Cajueiro Souza Brazíliában országos bajnok volt, valamint Rio Grande és Sao Paulo államok bajnoka is, és olyan neves csapatokban játszott, mint a Grémio (Ronaldinho exklubja), a Palmeiras vagy a Sao Paulo FC. A 30 éves balbekk 2007 óta nyolc meccsen egy gólt szerzett a német klubban, 1999 és 2001 között 12-szer szerepelt a válogatottban is.

Az NB I-be három év másodosztályú szereplés után feljutott zöld-fehérek jó formában várják a találkozót, hiszen Angliában 5-1-re legyőzték a - nyolcadosztályú - Sheffield FC-t. A berliniek hamarosan megkezdik az ausztriai edzőtáborozást, majd jövő héten érkeznek Budapestre, hogy kedden 19 órakor összemérjék erejüket a Ferencvárossal.

A Ferencváros-Hertha mérkőzésre 2500 és 4900 forint közötti áron lehet belépőt váltani az Albert-stadion pénztáraiban, az Ibusz-irodákban, a Libri-könyvesboltokban, illetve a www.jegyelado.hu weboldalon.

Mindent egy helyen az Eb-ről