Vágólapra másolva!
Tíz gól született a két csütörtök esti spanyol kupa-meccsen. Az Atlético Madrid 0-3-as első meccs után búcsúztatta a Recreativo Huelvát, míg a Real Mallorca egygólos vereséget dolgozott le a Rayo Vallecano ellen. Nézze meg az összefoglalókat!

A másodosztályú Recreativo 3-0-ra nyerte a nyolcaddöntő első mérkőzését hazai pályán. A madridi visszavágón az Atlético egy félidő alatt ledolgozta hátrányát, ám 4-1-nél ismét az huelvaiak álltak továbbjutásra. Tetézte a fővárosiak gondjait, hogy Assuncaót kiállították két perccel a Recre gólja után. Az Atlético azonban tíz emberrel is kiharcolta a továbbjutást, Simao remekbeszabott szabadrúgásával.

Atlético Madrid - Recreativo Huelva (II.) 5-1

Szintén vesztes első meccs (1-2) után várta a visszavágót a Mallorca a Rayo Vallecano ellen. A másodosztályú madridi csapat idegenben is előnyt szerzett, Piti remekül fejezett be egy kontratámadást. A Mallorca minden helyzetét kihagyta az első félidőben, fordulás után viszont Víctor Casadesus két góljával döntetlenre mentette a párharcot (3-3 összesítésben). A Rayo talán már a hosszabbításra gondolt, ám erre nem került sor: Mario Suárez a 91. percben a léc alá küldött egy lecsorgó labdát.

RCD Mallorca - Rayo Vallecano (II.) 3-1

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!