Vágólapra másolva!
A Sao Paulo évek óta a legjobb brazil csapat, azonban tavaly nem tudta megőrizni bajnoki címét, ennek ellenére játékosai kifejezetten keresettek Európában. Különösen a 23 esztendős középpályás, Hernanes, akiről már majd egy éve azt tartják, hogy hamarosan valamelyik sztárcsapathoz szerződik, ám a transzferből eddig nem lett semmi. Hamarosan még ez is megtörténhet, mert a hírek szerint ismét több egyesület bejelentkezett az egyszeres válogatott játékosért.

A brazil újságok szerint az FC Barcelona már tavaly nyáron szerette volna megszerezni, de a Sao Paulo akkor nem engedte el egyik legjobbját, pedig a katalánok állítólag 14 millió eurós ajánlattal jelentkeztek. Most elsősorban olasz csapatok érdeklődéséről cikkeznek: a Corriere dello Sport úgy tudja, hogy az Internazionale és az AC Milan is bejelentkezett Hernanesért. Az Inter Patrick Vieira eladását követően középpályást keres, és miután lemaradt Cristián Ledesmáról, Hernanes tökéletesen beleillene José Mourinho szakmai elképzeléseibe. A napokban azonban a Real Madrid is képbe került, hiszen a spanyol egyesület argentin középpályása, Fernando Gago távozni szeretne, és ha nem tudják megtartani, akkor a pótlására a brazil ideális megoldásnak tűnik, legalábbis a Marca így értesült.

A Manchester City ötmillió fontot ajánlott a másodosztályú Middlesbrough szélsőjéért, Adam Johnsonért. A Tottenham Hotspur kölcsönvette a Monaco izlandi támadóját, Eidur Gudjohnsent. Az Atlético Madrid érdeklődik a Hamburg középpályása, Piotr Trochowski iránt.

www.global-soccer.eu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!