A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A PSV Eindhoven az idény végén megpróbálja megszerezni Ruud van Nistelrooyt a Hamburgtól és Mark van Bommelt a Milantól. Korábban mindkét labdarúgó játszott már Dzsudzsák Balázs együttesénél.

A holland bajnokság éllovasának sportigazgatója, Marcel Brands szerint Van Bommel és Van Nistelrooy megszerzésére is jó eséllyel pályázik a PSV. "Ha a Milan nem szerződtette volna Van Bommelt, bizonyára mi lettünk volna a befutók, de továbbra is figyelemmel kísérjük a helyzetét" - idézte a vezetőt a goal.com.

Van Bommelt a Milan januárban szerezte meg a Bayern Münchentől, ahol lejárt a szerződése. A holland válogatott játékosa fél évre kötelezte el magát Milanóban.

"Van Nistelrooy-jal még nem vettük fel a kapcsolatot, de ez a közeljövőben megtörténik. A szurkolóknak nem kell aggódniuk, mindent meg fogunk tenni a két játékos megszerzéséért. Nagyszerű futballisták, és nagyon szeretik a PSV-t" - nyilatkozta az eindhoveni sportigazgató.

A harmincnégy éves Ruud van Nistelrooy 1998 és 2001 között 67 meccsen 62 gólt szerzett a PSV Eindhovennél, ezután lett a Manchester United játékosa.

A harminchárom éves Mark van Bommel 1999-től 2005-ig játszott az eindhoveni együttesben, 169 találkozón 46 gólt szerzett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!