Vágólapra másolva!
Carlos Tévez már szinte biztosan távozik a Manchester Citytől, a dúsgazdag egyesület a Times szerint Sergio Agüeróval pótolhatja az argentint.

Immár egyre biztosabb, hogy Carlos Tévez a nyáron távozik a Manchester Cityből, miután az argentin csatár közleményben jelentette ki, hogy magánéleti okok miatt el akarja hagyni az egyesületet. Egyelőre nem tudni, hogy hol folytathatja pályafutását, de kevés olyan klub van, amely képes kifizetni az angolok által kért vételárat, illetve biztosítani tudja Tévez fizetési igényeit.

Ugyanakkor olyan támadóból sincsen sok, akivel a City pótolhatja Tévezt. A Times szerint Sergio Agüero lehet a megoldás. Az Atlético Madrid klasszisa a szezon végeztével szintén azt mondta, hogy távozni akar jelenlegi csapatától, és legtöbbször a Juventusszal hozták kapcsolatba, amely nem cáfolta, hogy Agüero az első számú kiszemeltje. A játékos ugyanakkor a Copa Américán a jövőjére vonatkozó kérdésekre nem válaszolt, csupán annyit mondott, hogy a torna után dönt. A Citynek nem jelentene anyagi problémát Agüero leigazolása, könnyedén ki tudják fizetni a játékos 45 millió eurós kivásárlási árát.

További átigazolási hírek

A Werder Bremen kapusa, Tim Wiese iránt a Wolfsburg érdeklődik.

A Hamburg a Rosenborg csatárával, Per Ciljan Skjelbreddel szeretne erősíteni.

A Juventust a Chelsea nigériai középpályásával, John Obi Mikellel hozták kapcsolatba.

Az Almería argentin támadóját, Pablo Piattit a Valencia és az Udinese is kiszemelte.

www.global-soccer.eu

Mindent egy helyen az Eb-ről