A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNUngvári Attila
10:20CselgáncsAbylaikhan Zhubanazar-Attila Ungvari
HUNÖzbas Szofi
11:10CselgáncsRenata Zachova-Szofi Ozbas
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Műesésért kapott sárga lapot Andrés Iniesta a Barcelona Betis elleni bajnokiján. Josep Guardiola fellebbez a lap ellen, de lélekben már a Real Madrid elleni kupameccsre készül.

Iniesta a Betis tizenhatosán belül esett el, miután egy cselénél Jefferson Montero ott hagyta a lábát. Guardiola úgy érzi, büntető járt volna a Barcelonának, helyette azonban a világbajnok középpályás kapott egy sárgát.

"Nem volt büntető, mert a bíró nem látta. De a lap ellen fellebbezünk" - mondta a katalánok edzője.


A meccsen kétgólos előnyről kis híján pontot vesztett a Barca: a Betis kiegyenlített, majd csak a hajrában, emberelőnyben találtak be ismét a hazaiak. Guardiola szerint ugyanakkor a játékosai nem ültek rá az eredményre: "Ha van valami, amit nem csinál ez a csapat, az a lazítás. Nem pihenünk, mert nem akarjuk elveszteni, amit felépítettünk az évek során. Valami nagyon csúnyát kellene elkövetnie a játékosaimnak, hogy megkérdőjelezzék az eltökéltségüket."

A Barca hátránya továbbra is öt pont a Real Madrid mögött a bajnokságban. Szerdán a kupában találkozik a két csapat. "A lehető legjobb játékunkat akarjuk nyújtani, és mindent megteszünk, hogy idegenben is lőjünk gólt, mert az sokkal nehezebb" - közölte Guardiola.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!