Vágólapra másolva!
Egy PSG-szurkoló megvásárolta a Zlatan.fr domainnevet, majd felajánlotta Zlatan Ibrahimovicnak, a csapat csatárának, hogy nekiadja, ha teljesíti egy kívánságát.

Egy francia drukker a www.zlatan.fr oldalon leírja, hogy mennyire meglepődött, amikro megtudta, hogy ez a domain név annak ellenére még szabad, hogy Ibrahimovic a PSG-be igazolt, ezért gyorsan megvette. A szurkoló most felajánlotta, hogy gyakorlatilag ingyen átadja neki a címet Ibrának, ha bármelyiket is teljesíti az általa felsorolt 12 kihívásból, a focista maga választhat egyet a listából.

A drukker kívánságai:

- Készíttess nekem egy PSG-mezt, legyen rajta a nevem, és az, hogy "Zlatan után tényleg te vagy a legjobb"!

- Lakj velem egy hónapig, hogy azt tudjam mondani: "Ibra? Igen, egy ideig a kanapémon alszik"!

- Ajándékozz nekem és két barátomnak életre szóló bérletet a PSG meccseire, természetesen hivatalos tribünbérletre gondolok, ne próbálj meg átverni valamilyen szaros H-szektoros kék belépővel!

- Lőjünk egymásnak büntetőket, természetesen a Parc des Princes stadionban, hogy hazai pályán rúghass, és ne lehessen ez a kifogásod, ha kikapsz!

Forrás: AFP/Hrovje Polan
Forrás: AFP/Hrovje Polan

- Győzz le taekwondóban, úgy hallottam, nem vagy rossz benne, és mivel még soha nem taekwondóztam, szerintem ezt válaszd!

- Adj nekem egy fürtöt a copfodból! Sámsonnak a hajában volt az ereje, és szerintem nálad is így van. Ha megkapnám a fürtöt, az életem végéig erőt adna nekem.

- Győzz le FIFA13-ban! Te választhatod ki a csapatokat, de higgy nekem, nem tudsz megverni.

- Ollózz gólt tétmeccsen több mint harminc méterről! Csak viccelek, ez nem reális kérés.

- Tűrd szó nélkül, hogy adjak egy pofont, természetesen nyilvánosan!

- Küldj egy félmeztelen, dedikált fotót magadról a barátnőmnek! Őszintén szólva, ez nem a kedvenc kérésem, így is torkig vagyok vele, hogy állandóan kiesnek a szemei, amikor leveszed a mezedet a meccs végén.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

- Intézd el, hogy Neymar a nyáron aláírjon a PSG-hez!

- Egyszerűen csak kérj meg személyesen, hogy adjam neked ezt a domaint, természetesen franciául!

Ibrahimovic egyelőre nem reagált a szurkoló kreatív felvetéseire.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!