Vágólapra másolva!
A Feröer-szigetek szövetségi kapitánya, Lars Olsen szerint csapata nyújtotta a jobb teljesítményt a magyarok elleni, 1-0-ra elveszített Eb-selejtezőn.

"A csapatom teljesítményével nagyon elégedett vagyok, persze az eredménnyel nem. A jobbik csapat szenvedett vereséget, először mondhatom ezt, mióta a feröeri csapatnál dolgozom. Bátran futballoztunk, volt merszünk megjátszani a labdákat a középpályán, sajnos azonban időről időre elkövetünk hibákat, és ezeket ezen a sziten megbüntetik. Összességében elmondható, hogy fantasztikus volt, amit a csapat produkált, főleg azok után, hogy pár nappal korábban még az északírek ellen vívtunk nagyon nehéz meccset" - értékelt Lars Olsen, a Feröer-szigetek szövetségi kapitánya.

Fródi Benjaminsen, a feröeriek csapatkapitány azt emelte ki, hogy a csapat mérkőzésről mérkőzésre fejlődik, de ez most nem volt elég a pontszerzéshez. "Csalódást jelent, hogy nem jött össze a döntetlen, de nem veszítjük el a hitünket, és bízunk abban, hogy előbb-utóbb összejön a nagy eredmény. Ami boldoggá tesz, hogy a csapatban szerepelt néhány fiatal játékos, akik kiválóan teljesítettek".

A magyar játékosok nyilatkozatát itt, Dárdai Pál szövetségi kapitányát pedig itt olvashatja.