A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Ronaldónak kézzel is szabad

Cristiano Ronaldo, Real Madrid, foci
UNITED KINGDOM, Cardiff : Real Madrid's Portuguese striker Cristiano Ronaldo celebrates scoring the opening goal of the UEFA Super Cup football match between Real Madrid and Sevilla at Cardiff City Stadium in Cardiff, south Wales on August 12, 2014. AFP PHOTO / GLYN KIRK
Vágólapra másolva!
Bántóan könnyen elintézte a Real Madrid az Athletic Bilbaót a spanyol bajnokságban vasárnap este. Ronaldo és Benzema felváltva szórta a gólokat.

Primera División, 7. forduló:
Real Madrid-Athletic Bilbao 5-0
gól: C. Ronaldo (2., 55., 88.), Benzema (41., 69.)

Egykor rangadó volt, vasárnap este gólkülönbséget javított a Real a Bilbao ellen. Cristiano Ronaldo már a második percben vezetést szerzett, majd a hazaiak támadásban maradtak, és egy újabb fejesgóllal növelték is az előnyüket, Karim Benzema révén.

Fordulás után csak még nyomasztóbbá vált minden a vendégeknek. Ronaldo egy sakk-matt helyzet végén betalált, aztán ő adta a sakkot, Benzema a mattot a következő akciónál.

Négygólos előnynél sem vett vissza a Real, talán érezték a csapattársak, hogy mostanában minden bejön CR-nek: a hajrában Pepe kapáslövése megpattant az aranylabdás leszorított kezén, így sikerült érvényes gólt szereznie kézzel is.

A Real zsinórban a negyedik bajnokiját hozta, visszakapaszkodott a top négybe, Ronaldo pedig már 13 gólos, noha egy fordulót sérülés miatt kihagyott.

Az élcsoport:
1. Barcelona 19 pont
2. Valencia 17
3. Sevilla 16
4. Real Madrid 15
5. Atlético Madrid 14

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!