Vágólapra másolva!
Wilson Raj Perumal, a nemzetközi bundamaffia egykori feje több mint 3 millió forintot nyert azzal, hogy eltalálta két mérkőzés végeredményet, az egyik ezek közül a Debrecen-FTC NB I-es bajnoki volt.

Perumal a Facebook-oldalára töltött fel egy képet a nyertes szelvényről, amelyen az látszik, hogy 100 eurót tett fel a két találkozóra.

Ahhoz, hogy nyerjen három feltételnek kellett teljesülnie: a Debrecen-Fradi meccsen úgy kellett döntetlennek lennie a végeredménynek, hogy a félidőben még a vendégek vezetnek, a Jagodina-Partizan szerb bajnokin pedig a hazaiak sikeréért kellett szorítania.

Mindhárom teljesült: a Debrecen és a Fradi 2-2-re végzett, de a szünetben Ugrai révén még a fővárosiak vezettek, a forduló előtt az alsóházban álló Jagodina pedig nagy meglepetésre 1-0-ra legyőzte az addigi éllovas Partizant.

A magyar meccsre ilyen kimenetellel 15-szörös, a szerb meglepetésre 7,5-szeres odds volt, így a feltett 100 euróval Perumal összesen 11 250 eurót, azaz közel 3,5 milliót nyert. "Csak hallottam néhány infót a mérkőzésekről. Ha akar találni néhány bundameccset, akkor keressen Afrikában. Nagyjából a csapatok hatvan-hetven százaléka köszöni az extra pénzt" - válaszolta a Blikk írásbeli megkeresésére Perumal a két meccsel kapcsolatban, majd később elárulta, valakitől azt hallotta, hogy érdemes fogadni a Debrecen-Fradi találkozóra. A férfi jelenleg Magyarországon él, ő a fogadási per vádalkuval védett koronatanúja.

Mindent egy helyen az Eb-ről