Reménykedik az Arsenal a kokszoló zágrábi miatt

511785807 Zagreb's team players pose before the UEFA Europa League football match between GNK Dinamo Zagreb and FC Salzburg at Maksimiri stadium in Zagreb on November 6, 2014. AFP PHOTO / STRINGER
Zagreb's team players pose before the UEFA Europa League football match between GNK Dinamo Zagreb and FC Salzburg at Maksimiri stadium in Zagreb on November 6, 2014. AFP PHOTO / STRINGER
Vágólapra másolva!
A Dinamo Zagreb honlapján jelentette be, hogy Arijan Ademi fennakadt a doppingellenőrzésen az Arsenal elleni BL-meccs után. Hiába reménykednek a londoniak, az eredményt valószínűleg nem fogja befolyásolni az ügy. 

A Dinamo 2-1-re legyőzte az Arsenalt a Bajnokok Ligája első fordulójában, de a mérkőzés után elvégzett doppingteszten megbukott a horvátok macedón válogatott belső középpályása. A zágrábiak a honlapjukon jelentették be, hogy Ademi ellen eljárást folytat az UEFA, és csak annyit tettek hozzá, bíznak a játékosukban, akit csak tavaly hatszor ellenőriztek, de mindig tiszta volt.

A győzelem a zágrábiaknál maradhat Forrás: AFP/Str

A londoniakat kevésbé érdekli Ademi, sokkal fontosabb számukra, hogy az UEFA helyben hagyja-e a meccs eredményét. A vizsgálatról egyelőre semmit nem lehet tudni, de valószínűnek látszik, hogy az UEFA nem változtatja meg az eredményt annak ellenére sem, hogy Ademi végigjátszotta a 2-1-re megnyert meccset.

Az Arsenal 0 ponttal az F csoport utolsó helyén áll.