Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, Cristiano Ronaldo mindent megtehet a pályán. A Real Madrid sztárja a mostani bajnokságban többször is alattomosan szabálytalankodott, de a bírók rendre szemet hunytak fölötte.

A döntetlennek örült, Cristiano Ronaldo megmozdulása miatt viszont panaszkodott egy sort Francisco Molinero, a Betis védője a Real elleni meccs után.

A Betis 1-0-ra vezetett a második félidő elején, amikor Ronaldo lepasszolta a labdát, majd futott tovább a Betis kapuja felé, de közben fellökte az útban lévő Molinerót, majd oda is rúgott neki egyet. A bíró nem látta az esetet, így Ronaldo lapot sem kapott érte.

"Csúnya dolog volt Ronaldótól, hogy megrúgott. Én is szoktam szabálytalankodni, nem vagyok szent, de ebben az esetben nem is volt a közelben a labda" - mondta a 30 éves Betis-védő.

Nem ez volt az első eset ebben a szezonban, hogy Ronaldo büntetlenül szabálytalankodott, a Las Palmas elleni novemberi meccsen David Simónnak rúgott oda hátulról, ráadásul a bírónak látnia kellett, mivel a közelben állt, mégsem történt semmi.

A Sevilla ellen rúgás helyett egy ütést vitt be Ronaldo, aki a lengyel Krychowiakkal futott versenyt, és menet közben odacsapott egyet ballal, de szankció itt sem követte a tettét.

A Barcelona ellen örök ellenfelével, Daniel Alvessel akadt össze a portugál. Kettőjük párharca jó régóta tart, és most egy könyökössel gazdagodott, amit Ronaldo osztott ki a Barca védőjének, aki megpróbálta leütközni őt. A meglepő az volt, a bíró Alvesnek mutatott fel sárgát.

A Sporting Gijon ellen Nacho Cases volt a szenvedő fél, aki ütközött Ronaldóval, a Real sztárja ezt úgy torolta meg, hogy belerúgott egyet hátulról, majd széttárta a karját, mintha mi sem történt volna.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!