Kleinheisler Huszti ellen a Bundesligában

Werder Bremen - Training camp Bundesliga FOOTBALL SQUARE FORMAT
Interim player Laszlo Kleinheisler (l) of Werder Bremen is seen with Anthony Ujah during a training session in Belek, Turkey, 13 January 2016. Werder Bremen stays in Belek to prepare for the second half of the German Bundesliga season. Photo: Thomas Eisenhuth/dpa
Vágólapra másolva!
A második fordulóval folytatódik a hétvégén a német labdarúgó-bajnokság, amelyben ezúttal is több magyar pályára léphet.

Gulácsi Péternek várhatóan jóval nehezebb dolga lesz, mint a válogatott kapujában kedden a Feröer-szigetek otthonában lejátszott gól nélküli világbajnoki selejtezőn, mivel a rendkívül erős támadósorral rohamozó Borussia Dortmunddal szemben kell helytállnia az újonc Lipcsének.

A magyar kapus csapattársa, Kalmár Zsolt a nyitófordulóban, a Hoffenheim ellen nem kapott lehetőséget.

Kleinheisler László csapata, a Darmstadt a Huszti Szabolcsot foglalkoztató Eintracht Frankfurtot fogadja, míg Szalai Ádám a Hoffenheim színeiben korábbi sikerei helyszínén, a Mainz otthonában bizonyíthat a forduló vasárnapi zárómérkőzésén.

Kleinheisler (b) a Werder után az Darmstadtban bizonyíthat Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Thomas Eisenhuth

Dárdai Pál együttese, a Hertha BSC az Ingolstadthoz látogat. A berliniek az első fordulóban drámai mérkőzésen, a 95. percben szerzett góllal gyűjtötték be a három pontot a Freiburg ellen.

A címvédő és listavezető Bayern München - amely a bajnoki nyitányon kiütéses győzelmet aratott a Werder Bremen ellen - a Schalke vendégeként lép pályára a forduló péntek esti nyitótalálkozóján.

Bundesliga, 2. forduló:
péntek:
FC Schalke 04-Bayern München 20.30

szombat:
Bayer Leverkusen-Hamburger SV 15.30
FC Ingolstadt 04-Hertha BSC 15.30
SC Freiburg-Borussia Mönchengladbach 15.30
SV Darmstadt 98-Eintracht Frankfurt 15.30
VfL Wolfsburg-1. FC Köln 15.30
RB Leipzig-Borussia Dortmund 18.30

vasárnap:
Werder Bremen-FC Augsburg 15.30
FSV Mainz 05-1899 Hoffenheim 17.30

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!