Vágólapra másolva!
Letartóztatták a Manchester City portugál válogatott futballistáját, Matheus Nunest, akit azzal gyanúsítanak, hogy telefont lopott egy madridi szórakozóhelyen.

A 26 éves portugál válogatott játékost szeptember 8-án vették őrizetbe a madridi La Riviera nevezetű szórakozóhelyen. A spanyol El Mundo napilap beszámolója szerint a Manchester City játékosa a barátaival tartózkodott Madridban, miután nem került be a portugál csapat szeptemberi Nemzetek Ligája-keretébe. A lap szerint Nunes azért került bajba, mert 

a vád szerint összetűzésbe került egy 58 éves férfival, akinek ellopta a telefonját, miután az engedély nélkül megpróbálta lefotózni a szórakozóhely mosdójában.

Manchester City v Watford - Carabao Cup Third Round
Telefonlopás miatt került bajba a Manchester City portugál sztárja, Matheus Nunes (27)
Fotó: NurPhoto via AFP 

A brazil származású portugál középpályás Nunes állítólag ezen annyira felhúzta magát, hogy elvette a férfi telefonját, és nem volt hajlandó visszaadni. Az El Mundo értesülései szerint a helyszínre érkező rendőrök megtalálták a szóban forgó készüléket a futballistánál, akit ezt követően letartóztattak és bilincsben szállítottak az arganzuelai kerületi rendőrkapitányságra. Néhány órával később Nunes az ügyvédje közreműködésével szabadon távozhatott, azonban minden bizonnyal az ügynek lesz még folytatása, ugyanis a spanyol lap szerint várhatóan vádat emelnek a sztárfocista ellen lopás gyanúja miatt.

A portugál középpályás 2023-ban igazolt a Manchester Cityhez, amely 62 millió eurót fizetett érte a Wolverhampton Wanderersnek. A Sportinggal korábban portugál bajnoki címet szerző játékos az első szezonjában megnyerte a Premier League-et, az angol Szuperkupát és a klubvilágbajnokságot is a Cityvel. Az idei szezonban minden sorozatot figyelembe véve eddig hat mérkőzésen lépett pályára, egy gól és egy gólpassz a mérlege.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!