Vágólapra másolva!
A brit bulvár lapok információi szerint a Ferrari F1-es csapatának tartalékpilótája, Oliver Bearman és csoda szép barátnője, Estelle Ogilvy már nem alkot egy párt. A szakítás hátterében állítólag egy másik Forma-1-es versenyző áll.

A 19 éves Bearman még év elején a Szaúdi Nagydíjon teljesítette élete első F1-es futamát, miután a vakbélműtétre szoruló Carlos Sainzot helyettesítette a Ferrarinál. A tehetséges brit versenyző végül a hetedik helyen végzett Dzsiddában, ami után rögtön a figyelem középpontjába került

F1 Grand Prix Of Singapore - Qualifying
Másik F1-es pilóta miatt dobta ki a barátnője Oliver Bearmant
Fotó: NurPhoto via AFP 

Természetesen a hirtelen közönségkedvenccé váló fiatal pilóta magánélete is gyakran terítékre került a brit bulvár lapok címlapjain, így kiderült, hogy a jövőre már a Haas csapatánál versenyző, jelenleg a Formula–2-ben vitézkedő Bearman az elmúlt hónapokban Estelle Ogilvyvel, egy 22 éves jogászhallgatóval járt. A feltörekvő modell márciusban még a helyszínen tekintette meg párja F1-es debütálását, de a hírek szerint azóta szakítottak. 

A The Sun információi szerint a fiatal pár nem követi egymást az Instagramon. Estelle és Oliver korábban sem osztott meg egymásról híreket a közösségi médiában, ettől függetlenül Bearman ferraris csapattársai így is jól ismerik a csinos lányt, s sokszor azzal ugratták a 19 éves versenyzőt, hogy lecsapják a kezéről. Nos, a hírek szerint erre nem házon belül került sor, de ugyancsak egy Forma-1-es pilóta miatt ért véget a románc.

A közösségi médiában rendkívül népszerű 22 éves Estelle Ogilvy jogot tanul és megőrjíti a Forma-1-es pilótákat
Fotó: Instagram/lettiemng

A brit bulvár lap úgy tudja, az Instagramon több mint 130 ezer követővel rendelkező modell visszatért volt barátjához, az argentin Franco Colapintohoz, aki a Holland nagydíj után kirúgott Logan Sargeant helyét vette át a Williamsnél a szezon végéig. A pletykát csak felerősítette, hogy Ogilvy a Bearmannal való szakítása óta újra elkezdte követni exét a közösségi médiában, így nem kizárt, hogy a szerelmi háromszögbe keveredett lány újra megpróbálja felmelegíteni kapcsolatát a 21 éves pilótával, aki az egyik legfőbb esélyes az Audi 2025-ös ülésére.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!