Hipszterszemüvege miatt büntetheti meg Ronaldót a Real Madrid

Ronaldo's contract extension press conference at Santiago Bernabeu FOOTBALL 2016 Spain Real Madrid PRESS CONFERENCE sports Cristiano Ronaldo Madrid SOCCER PLAYER Footballer media conference football player Santiago Bernabeu stadium Estadio Santiago Bernab
MADRID, SPAIN - NOVEMBER 07: Cristiano Ronaldo answers questions from media during his contract extension press conference at the Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, Spain on November 07, 2016. Ronaldo extended contract with Real Madrid until 2021. Burak Akbulut / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo egy Nike szemüvegben írta alá új szerződését, ezért akár büntetést is kaphat - írja a Sport spanyol lap.

A portugál világsztár 2021-ig hosszabbított hétfőn a Real Madriddal, a Bajnokok Ligája-győztes klub az új szerződés értelmében öt évre 250 millió eurót fizet Európa-bajnok támadójának.

A szurkolók kétkedve fogadták, hogy vajon érdemes volt-e addig magához láncolnia a klubnak Ronaldót,

amíg a focista 36 éves nem lesz.

Ronaldo mindenesetre néhány nappal később egyéni szponzorával, a Nike céggel is újabb szerződést írt alá. A megállapodása életre szóló, egyes hírek szerint a Nike évente 24, más források szerint 38 millió eurót fizet a világsztár portugálnak.

A focistához annyira hozzánőttek a Nike termékei, hogy még a Real Madriddal való szerződéshosszabbítást is a sportszergyártó szemüvegében tette meg.

Ronaldo és a hipszterszemüveg a szerződéshosszabbításnál Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Burak Akbulut

Mindez azért aggályos, mert a spanyol klub a nagy rivális adidasszal áll szerződésben, és Ronaldo megállapodás kimondja, hogy a Real Madrid hivatalos rendezvényein a portugál klasszis csak a klub termékeit viselheti.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!