A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
13:00VívásJapan-Hungary
HUNMagyarország
15:00VízilabdaAusztrália-Magyarország
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásImane Khelif-Anna Hamori
NyílNyíl

Kirohant a WC-re a pályáról a Real sztárja

FOOTBALL - SPANISH CUP - REAL MADRID v LEGANES 2018 COPA DEL REY COUPE cup ESPAGNE FOOT FOOTBALL MADRID Soccer Spain SPANISH SPORT
Sergio Ramos of Real Madrid reacts during the Spanish Cup, Copa del Rey, football match between Real Madrid and CD Leganes on January 24, 2018 at Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, Spain - Photo Oscar J Barroso / Spain Dppi / DPPI
Vágólapra másolva!
A világ legprózaibb oka állt Sergio Ramos hirtelen távozása mögött a Real Madrid Eibar elleni bajnokijának hajrájában.

Meglehetősen szokatlan jelenet játszódott le a szombati Eibar–Real Madrid spanyol bajnoki mérkőzésen, amikor a vendégek csapatkapitánya, Sergio Ramos a lefújás előtt tíz perccel valamit mondott a játékvezetőnek, majd futva elhagyta a pályát. Nos, nem kell semmilyen nagy dologra gondolni... illetve, dehogynem, pont arra kell.

A világklasszis védőt ugyanis a természet hívta, és ilyen esetben bajosan lehet nemet mondani.

A dolog igen komoly lehetett, ha hihetünk a meglehetősen plasztikusan fogalmazó Zinedine Zidane-nak - és semmi okunk, hogy ne így tegyünk - akkor bizony már rajzolt a vége, amikor Ramos a WC felé vette az irányt.

"Ramosnak sz..nia kellett, úgyhogy inkább beszaladt a WC-re. Ez van, ha hív a természet. Visszatért a pályára, feltöltődve, gólt lőttünk, mehetünk haza, szóval le is zárhatjuk ezt a témát" - intézte el a történteket a szenvtelen francia. A Real Madrid egyébként 2-1-re megnyerte a mérkőzést.

A kiváló védő esete korántsem példa nélküli a sportban. A leghíresebb eset a korábbi nagyszerű angol csatár, Gary Lineker nevéhez fűződik, aki az 1990-es világbajnokságon, az Írország elleni csoportmérkőzésen - szégyen, nem szégyen - a pályán könnyített magán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!