Vágólapra másolva!
Sergio Busquets úgy véli, Ousmane Dembélé egyre jobban érzi magát a Barcelona labdarúgócsapatánál, s az egész csapat bízik benne és a képességeiben.

"Biztos, hogy fokozatosan erősödik, lépésről lépésre halad előre,

- mondta a katalán együttes egyik csapatkapitánya a Chelsea elleni, szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzést megelőző keddi sajtótájékoztatón, hozzátéve, hogy

a húszéves futballista egyre jobban játszik.

"Ousmane olyan játékos, akiben megvan a képesség arra, hogy a különbséget jelentse bármelyik pillanatban, de még alkalmazkodási szakaszban van" - vélekedett a védekező középpályás, emlékeztetve rá, hogy a francia támadó sérülésből tért vissza, és kevés olyan fontosságú mérkőzést játszott, mint amilyen a nyolcaddöntős visszavágó lesz, amely 1-1-ről indul.

Sergio Busquets úgy véli, Ousmane Dembélé egyre jobban érzi magát a Barcelona labdarúgócsapatánál Forrás: AFP/Lluis Gene

A nyáron a Borussia Dortmundtól 105 millió euróért igazolt futballista nehezen illeszkedett be a Barcelonába

és többször sérült volt az elmúlt pár hónapban, a Málaga elleni hétvégi bajnoki mérkőzésen viszont már láthatóan élvezte a játékot.

"Egyre jobbnak, egyre felszabadultabbnak látom" - mondta Busquets, aki szerint Dembélé lassan leküzdi azt a hátrányt, amely abból adódott, hogy új öltözőbe került, ahol idegen nyelven beszélnek hozzá, és újak a játékostársai.

"Úgy vélem, alkalmazkodni fog. Nyitott személyiség,

- tette hozzá a 29 éves világ és Európa-bajnok.

Mindent egy helyen az Eb-ről