Hazai pályán kaptak ki Szalaiék a Frankfurttól

1899 Hoffenheim vs Eintracht Frankfurt Sports soccer Bundesliga lsw DUEL
07 October 2018, Baden-Wuerttemberg, Sinsheim: 07 October 2018, Germany, Sinsheim: Soccer: Bundesliga, 1899 Hoffenheim vs Eintracht Frankfurt, 7th matchday, in the Rhein-Neckar-Arena. Frankfurt's Ante Rebic gesticulates. Photo: Uwe Anspach/dpa - IMPORTANT NOTICE: DFL an d DFB regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.
Vágólapra másolva!
A Szalai Ádámmal felálló Hoffenheim hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett az Eintracht Frankfurttól a német Bundesliga hetedik fordulójában.

A mezőnyfölényben játszó Hoffenheim kétszer is eltalálta a felsőlécet az első félidőben, gólt azonban a Frankfurt szerzett: a 40. percben Ante Rebic emelte át a kapujából nagyon rossz ütemben kilépő Oliver Baumannt.

A szünet után mindössze 36 másodpercet kellett várni az újabb találatra, ekkor Baumann középre kiütött labdájára Luka Jovic érkezett elsőként, aki 13 méterről az üres kapuba lőtt.

Rebic gólt lőtt majd kiállíttatta magát Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Uwe Anspach

A 64. percben szépíthetett volna a Hoffenheim, egy szélről laposan beadott labdát Szalai sarkazott kapura, de nem volt benne elég erő, így a kapus védeni tudott. Még ugyanebben a percben a vb-ezüstérmes horvát Rebicet lerántásért második sárgával kiállította a játékvezető.

A hazaiak nagy erőket mozgósítottak a szépítő gől megszerzése érdekében, és ez a 82. percben össze is jött, amikor a csereként beállt 18 éves Rein Nelson közelről a kapuba talált.

Szalai végigjátszotta a találkozót.

Győzelmével a Frankfurt a hetedik helyre ugrott a tabellán, a Hoffenheim a tizenharmadik.

A forduló zárómérkőzésén Gulácsi Péter csapata, az RB Leipzig 6-0-ra verte az újonc Nürnberget.

31Sárga lapAnte Rebic
37Sárga lapAllan
40GólAnte Rebic
43Sárga lapKevin Akpoguma
46GólLuka Jovic
55Sárga lapNico Schulz
76Sárga lapMakoto Hasebe
82GólReiss Nelson
Összeállítások
3-4-3
3-5-2
Football Pálya

Kezdők
Cserék

Kezdők
Cserék
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!