Sorozatban negyedik bajnokiján maradt nyeretlen a Barcelona

fbl Horizontal
Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi celebrates scoring a goal during the Spanish league football match between Valencia CF and FC Barcelona at the Mestalla stadium in Valencia on October 7, 2018. / AFP PHOTO / JOSE JORDAN
Vágólapra másolva!
A Barcelona csak 1-1-es döntetlent játszott a Valencia otthonában a spanyol bajnokság nyolcadik fordulójának zárómérkőzésén.

A találkozó elején a Valencia nekiesett a Barcának, és már a második percben megszerezte a vezetést Garay góljával: egy hazai szögletbe Piqué nyúlt bele rosszul, a labda az argentin védő elé került, aki közvetlen közelről a kapuba lőtt.

A Valencia maradt támadásban, az első negyedórában Kondogbia és Batshuayi előtt is adódott lehetőség, kaput viszont egyikük sem talált. A katalánok nehezen vették fel a ritmust, nem is voltak túl veszélyesek, de a 23. percben Suárez jól lekészített labdájából Messi kilőtte a bal alsót, és egyenlített.

Messinek nem kell helyzet a gólhoz Forrás: AFP/Jose Jordan

A félidő végére ismét felbátorodott a Valencia: egy jobb oldali beadás után a felfutó balhátvéd Gayá állítgatás nélkül bombázott kapura, de a labda elment keresztbe.

A szünet után Cserisev lőtt külsővel alig fölé, majd Messi próbálkozásánál kellett résen lennie Neto kapusnak.

A folytatásban a Barca mezőnyfölényben játszott, de enerváltan, ziccerbe egyáltalán nem tudott kerülni. A legnagyobb helyzet az volt, amikor a 80. percben Messi néhány csel után éles szögből megcélozta a rövid alsót, a lövés azonban erőtlen volt, Netónak el sem kellett vetődnie.

Nyolc forduló után a Sevilla vezeti a spanyol bajnokság tabelláját, a Barca a második, az Atlético a harmadik.

Összefoglaló itt.

2GólEzequiel Garay
23GólLionel Messi
41Sárga lapLuis Suarez
43Sárga lapCarlos Soler
58Sárga lapPhilippe Coutinho
58Sárga lapDaniel Parejo
Összeállítások
4-4-2
4-3-3
Football Pálya

Kezdők
Cserék

Kezdők
Cserék
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!