Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Újra keresztezhetik egymást Zidane és Ronaldo útjai

TOPSHOTS Horizontal FOOTBALL BUST JOY EMBRACE CHAMPIONS LEAGUE FINAL
Real Madrid's French coach Zinedine Zidane (R) celebrates with Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo after winning the UEFA Champions League final football match between Liverpool and Real Madrid at the Olympic Stadium in Kiev, Ukraine, on May 26, 2018. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
Zinedine Zidane nem sokkal azt követően tért vissza a Real Madridhoz, miután Cristiano Ronaldo bejelentette egyik üzleti vállalkozása madridi terjeszkedését. Lehet, hogy a kopasz francia döntése mögött nem csak sportszakmai szempontok húzódtak meg?

Bizarr, de annál szórakoztatóbb egybeesésre figyelhetünk fel Zinedine Zidane (edzőként) második madridi munkavállalásával kapcsolatban. Nem sokkal korábban látott ugyanis napvilágot a hír, miszerint Cristiano Ronaldo bővíti az eddig csak Portugáliában aktív, Insparya Group nevű szépségklinikáját, melyet párjával, Georgina Rodriguezzel alapított.

Ronaldóné a cég egyik vezetője lesz:

Business day ❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

A madridi cégbe indulásként 1,2 millió eurót tett be, a jövőben pedig további 25-30 milliót fog befektetni. A cégben a tervek szerint 150 dolgozót foglalkoztatnak majd.

És, hogy jön a képbe Zidane? Hát, úgy, hogy az Insparya Group egyik fő profilja a hajbeültetés, amit ebben az esetben talán nem is kell magyaráznunk, hogy miért jöhet kapóra a franciának.

Talán nem is kell majd sorba állnia időpontért Forrás: Anadolu Agency/2019 Anadolu Agency/Burak Akbulut

A szépészeti beavatkozás ára nagyjából 4000 euró (kb. 1,3 millió forint), biztos, hogy nem ez fogja eltántorítani a szakembert a műtéttől.

Ronaldo és Zidane madridi együttműködése remekül sikerült, hiszen 2016 és 2018 között három Bajnokok Ligáját, valamint egy-egy spanyol bajnoki címet, spanyol Szuperkupát, európai Szuperkupát és klubvilágbajnokságot nyertek a Real Madriddal.

Mindent egy helyen az Eb-ről