Vágólapra másolva!
Lionel Messi és Cristiano Ronaldo is visszatér a válogatottba, a két szupersztár péntek este lép újra pályára az argentin, illetve a portugál csapatban.

Messi barátságos meccsen tér vissza, Venezuela ellen, Ronaldo pedig az Európa-bajnoki selejtezőket kezdi meg Portugáliával Ukrajna ellen.

CR azóta nem szerepelt a portugál válogatottban, hogy Uruguay kiejtette országát a 2018-as világbajnokságról. A portugálok hat meccset játszottak CR nélkül, aki a juventusos pályafutására koncentrált.

Cristiano Ronaldo újra a portugálok edzésén Forrás: NurPhoto/Pedro Fiuza/NurPhoto/Pedro Fiuza

Három győzelem mellett Portugália veretlen maradt, bejutott a Nemzetek Ligája döntőjébe. Fernando Santos Európa-bajnok csapata Lengyelországot és Olaszországot előzte meg a csoportjában.

Santosék újabb tétmeccsekre készülnek Ukrajna, majd Szerbia ellen, valamint a csoportjukban van még Luxemburg és Litvánia.

Messi is Ronaldóéhoz hasonló utat járt be, a franciák elleni vb-meccsen szerepelt utoljára argentin mezben.

Messi visszatért, hiszen közeleg a Copa América, a Venezuela elleni barátságos meccsen pedig már 129. alkalommal lesz válogatott. Messi és az argentin csapat Madridban lép pályára, az még nem biztos, hogy Marokkóba is a csapattal tart a Barcelona klasszisa, ahol jövő héten szerepelnek a dél-amerikaiak.

Messi újra a válogatottban Forrás: AFP/Benjamin Cremel

Lionel Scaloni irányítása alatt eddig hat meccse volt a vb óta Argentínának, ebből négyet kapott gól nélkül nyert, a braziloktól 1-0-ra kapott ki.

Sergio Agüero továbbra sem szerepel Scaloni emberei között, Gonzalo Higuaín, Mauro Icardi és Ever Banega helyett pedig ezúttal fiatalok vannak a keretben.

Az argentin keret:

20.45 Portugália-Ukrajna
21.00 Argentína-Venezuela

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!