Óriási góllal nyert a Napoli a Brescia ellen az olasz bajnokságban - videó

SSC Napoli v Juventus FC - Serie A Fabian Ruiz Serie A SSC Napoli Juventus FC Stadio San Paolo SPORT STADIUM Calcio Match - Sport General News Sports Pilka nozna Futbol Fussball italien foreignfootball Club Soccer Club Football FOOTBALL Italy championnat
Fabian Ruiz of SSC Napoli celebrates at the end of the match during the Serie A match between SSC Napoli and Juventus FC at Stadio San Paolo Naples Italy on 26 January 2020. (Photo by Franco Romano/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Az olasz első osztályú bajnokság 25. fordulójának péntek esti mérkőzésén a 33 pontos Brescia a szintén 33 pontos Napolit fogadta. A találkozó első gólját a hazaiak szerezték egy szögletből a 26. percben, majd a második játékrészben a vendégek kevesebb, mint öt perc alatt megfordították a meccset egy tizenegyessel és egy hatalmas góllal.

A Brescia kezdte jobban a találkozót és a 26. percben egy szögletet követően megszerezte a vezetést, miután Jhon Chancellor kiváló ütemben érkezett a sarokrúgásra és fejelte a Napoli kapujába a labdát.

A vendégek masszív labdabirtoklási fölényt alakítottak ki a mérkőzés első felében, de csak a második játékrészben sikerült bevenniük a hazaiak kapuját. A 49. percben előbb Lorenzo Insigne volt büntetőből eredményes.

Majd alig öt perccel az egyenlítés után Fabian Ruiz lőtt egy hatalmas gólt jó 18 méterről, ezzel 2-1-re módosítva az állást. A mérkőzésen több találat már nem esett, így a Napoli a hatodik helyre jött fel a tabellán, bár a közvetlen riválisok még csak 24 meccset játszottak.

26GólJhon Chancellor
49Sárga lapAles Mateju
54GólFabian Ruiz
67Sárga lapDries Mertens
74Sárga lapEljif Elmas
74Sárga lapBruno Martella
77Sárga lapDaniele Dessena
90Sárga lapArkadiusz Milik
Összeállítások
4-3-2-1
4-3-3
Football Pálya

Kezdők
Cserék

Kezdők
Cserék