A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMarozsán Fábián
15:20TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNFucsovics Márton
15:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
15:30VívásNeisser Loyola-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
15:55VívásFlora Pasztor-Lee Kiefer
HUNPupp Réka
16:50CselgáncsGefen Primo-Reka Pupp
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
20:00TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
NyílNyíl
Élő:
Vágólapra másolva!
Jadon Sancho és Mario Götze is elhagyhatja a nyári átigazolási szezonban a Borussia Dortmund labdarúgócsapatát.

A The Athletic internetes oldal arról számolt be, hogy a 20 éves Sanchót a Manchester United szeretné megszerezni, és ennek érdekében 100 millió eurós (35,6 milliárd forintos) ajánlatot tesz majd a Dortmundnak.

Jadon Sanchót Európa leggazdagabb csapatai akarják Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Firo Sportphoto/ Jürgen Fromme

Az összeg nagysága azért lehet érdekes, mert a német klub ügyvezetője, Hans-Joachim Watzke a napokban a koronavírus-járvány gazdasági következményei között említette, hogy hasonló nagyságrendű vételi ajánlatot valószínűtlennek tart ezen a nyáron.

A 11-szeres angol válogatott szélső 2017-ben a Manchester Citytől került a dortmundiakhoz, szerződése 2022 nyarán jár le. Sancho a 2019/20-as idényben 23 bajnoki mérkőzésen 14-szer volt eredményes és 16 gólpassz fűződik a nevéhez.

A német együttes másik érzékeny vesztesége Mario Götze,

a 2014-es világbajnoki döntő gólját szerző támadó lehet. A 27 éves labdarúgó szerződése a nyáron jár le, és most jelentette be, hogy menedzsert váltott.

Mario Götze rengeteget köszönhet Jürgen Kloppnak Forrás: AFP/Carmen Jaspersen

Az angol Metro ezzel kapcsolatosan azonnal arról írt, hogy Götze ingyen akar távozni a Dortmundból, következő együttese pedig a Bajnokok Ligájában címvédő Liverpool lehet, amelynek német szakvezetőjével, Jürgen Klopp-pal kiváló a kapcsolata.

Nagyon jól ismer engem, én pedig mindig is kerestem az új kihívásokat" - fogalmazott korábban burkoltan a 63-szoros válogatott Götze a DAZN sport-streaming szolgáltatásnak.

Klopp 2008 és 2015 között volt a Borussia Dortmund trénere, Götze 2009 és 2013 között, majd müncheni kitérőt követően 2016 óta ismét a dortmundiak profija.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!