Komoly pénzbüntetést kapott a Ferencváros

Ferencváros, Debrecen
Budapest, 2020. május 23. Bódi Ádám, a DVSC játékosa (j), miután gólt szerzett a labdarúgó OTP Bank Liga 1. fordulójából elhalasztott, a koronavírus-járvány miatt zárt kapuk mögött játszott Ferencvárosi TC - Debreceni VSC mérkőzésen a Groupama Arénában 2020. május 23-án. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A Magyar Labdarúgó-szövetség Fegyelmi Bizottságának csütörtöki ülésén egymillió forintra büntette az FTC-t, míg Bódi Ádámot három soron következő mérkőzésre eltiltotta.

A Fradinak a Honvéd elleni bajnoki kapcsán kell fizetni a szövetség kasszájába, mert súlyosan megszegte a sport-zónára vonatkozó szabályokat. A Budapest Honvédot, mint a találkozó rendezőjét 500 000 forintra büntette a bizottság a mérkőzés rendezésével kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért, valamint szurkolói részéről történt rendzavarások miatt.

A kiesés ellen küzdő DVSC elvesztette a szezon hátralévő részére egyik legjobbját. Bódi Ádámot három egymás utáni bajnokiról tiltották el, mivel súlyosan sértő kifejezést használt a mérkőzésen kívül a játékvezetőkkel szemben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!