Liverpool-szurkolók ezrei ünnepeltek az Anfield Road környékén - videó

fbl Horizontal
Fans celebrate Liverpool winning the Premier League title outside Anfield stadium in Liverpool, north west England on June 25, 2020, following Chelsea's 2-1 victory over Manchester City. - Liverpool were crowned Premier League champions without kicking a ball on Thursday as Chelsea's 2-1 win over Manchester City ended the Reds' 30-year wait to win the English title. Jurgen Klopp's men sealed a 19th league title for the club with a record seven games left to play after City's defeat left them 23 points adrift of Liverpool at the top. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
Hatalmas tömeg verődött össze csütörtök este Liverpoolban az Anfield Road környékén, miután a Chelsea, Manchester City elleni 2-1-es sikerével biztossá vált, hogy 30 év után a Liverpool nyeri az angol bajnoki címet.

Liverpool-mezes szurkolók százai várták a lefújást a stadionnál, majd ezrek érkeztek, miután biztossá vált az első Premier League bajnoki cím a csapat számára.

A Merseyside-i rendőrség felhívta a figyelmet a védőtávolság fontosságára a koronavírus miatt, de természetesen a többség nem ezzel volt elfoglalva. A városvezetés később jó szórakozást kívánt a bulizóknak, de ők is kérték, próbálják betartani az előírásokat.

A szurkolók tűzijátékkal, énekelve fogadták a bajnoki cím hírét, a tömeg miatt pár utat is le kellett zárni, de békésen ünnepelte a szurkolótábor a rég várt bajnoki címet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!