A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Megbénult a focicsapat busza a koronavírus elleni spray-től

cricket Horizontal
A bus carrying members of the West Indies cricket team arrives at Old Trafford cricket ground in Manchester, northwest England on June 9, 2020. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
Nem mindennapi esemény nehezítette meg az angol harmadik vonalban (League One) szereplő Oxford United szombati bajnoki mérkőzését.

A csapat délelőtt indult volna az Accrington Stanley ellen 15 órára kiírt bajnoki mérkőzésre, ami előtt a koronavírus-járvány elleni védekezés jegyében egy fertőtlenítő spray-jel alaposan lefújták a busz utasterét. A spray azonban 70 százalék alkoholtartalmú, ami elég volt ahhoz, hogy a busz biztonsági rendszere, amelyiknek az a dolga, hogy megakadályozza, hogy ittas sofőr üljön a volán mögé, egyszerűen mozdíthatatlanná tette a járművet.

A buszvezető természetesen ártatlan volt, a csapat pedig nézhetett fuvar után, hogy le tudja játszani az Accrington Stanley elleni találkozóját. A csapat végül leküzdötte a 200 mérföldes (kb. 330 km) távolságot, és végül 4-1-re győzött Accringtonban, számol be a Guardian.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!