A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A MOL Fehérvár FC a hajrában szerzett gólokkal 3-1 arányban legyőzte a vendég Puskás Akadémiát szombaton, a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójában. A vereség mellett egyéb gondokkal is meg kell küzdenie a felcsúti csapatnak, ugyanis a csapat edzője, Hornyák Zsolt a meccset követő sajtótájékoztatón elmondta, bár hárman felgyógyultak a koronavírusból, s 45 percet már játszhattak is a fehérváriak ellen, újabb játékosok tesztje lett pozitív.

Korábban a Puskás Akadémia több játékosa is elkapta a koronavírust. Közülük néhányan a MOL Fehérvár ellen már pályára léphettek, de a kardiológus engedélyével csak 45 percet tölthettek a pályán. Hornyák ezzel kapcsolatban elmondta, ezért kellett lecserélni a félidőben Balutát, akitől nagyon sokat vár a folytatásban a vezetőedző.

Ugyanebből az okból játszott Knezevic és Mance is csak egy félidőt, ugyanis a negatív eredmény után négy hétig ezt a protokollt kell követniük.

Szolnoki Rolandnak is pozitív lett a koronavírus-tesztje Forrás: pfla.hu

A vezetőedző a Nemzeti Sport kérdésre azt is elmondta, a Kisvárda ellen még a kezdőben helyet kapó Auerbach Martin, Spandler Csaba, Szolnoki Roland és Radics Márton is kényszerből marad ki. Bár a legutóbbi találkozó után még negatív eredményt produkáltak,

a két szabadnapot követően pozitív lett a koronavírustesztjük.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!