Vágólapra másolva!
A bolgár labdarúgó-válogatott a hivatalos Twitter-csatornáján tudatta, hogy a csütörtök esti magyar válogatott elleni Eb-pótselejtezőre 12 ezer jegyet értékesítenek a hazai szurkolóknak.

Az Európai Labdarúgó Szövetség múlt csütörtökön, a Bajnokok Ligája csoportkör sorsolása után tudatta, hogy visszaengedi a szurkolókat a stadionokba, úgy, hogy egy adott stadion teljes befogadó képességének 30%-ára lehet értékesíteni a jegyeket. A végső döntést azonban minden esetben az illetékes helyi hatóság mondja ki, vendégszurkolók viszont nem lehetnek egyik arénában sem az UEFA rendelkezései szerint.

A szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban lesz a sorsdöntő Eb-selejtező Forrás: DPPI via AFP/Michael Zemanek

A szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadion befogadóképessége 45 ezres, a Bolgár Labdarúgó Szövetség döntésének értelmében 12 ezer néző lehet majd ott a magyarok elleni Európa-bajnoki pótselejtezőn.

A bolgárok három szektort nyitnak meg a meccsre, szektoronként 4000 ember foglalhat helyet a stadionban, a szükséges járványügyi előírásokat betartva.

A Bulgária-Magyarország Eb-pótselejtező mérkőzést csütörtök este 20.45-től rendezik. A találkozót az Origo élőben közvetíti.

Mindent egy helyen az Eb-ről