Vágólapra másolva!
A francia első osztályú bajnokság hatodik fordulójának péntek esti mérkőzésén két kilenc pontos együttes találkozott. A PSG az Angers csapatát fogadta és végül magabiztos, 6-1-es győzelmet aratott a vendégek ellen.

Már az összecsapás hetedik percében megszerezte a vezetést a párizsi együttes Florenzi révén. Az olasz játékos jól szerzett labdát az ellenfél tizenhatosánál, majd egy óriási góllal köszönt be az Angers kapujába.

A második PSG-gól egy fantasztikus Mbappé csel és passz után Neymarnak köszönhetően született meg a 36. percben.

A második félidőben is a párizsiak folytatták a gólgyártást. A 48. percben Neymar csapott le egy lecsorgó labdára az Angers tizenhatosán belül és vágta azt a hálóba, megszerezve saját maga második, csapata harmadik találatát.

Kevesebb, mint öt perc múlva a vendégek szépíteni tudtak egy szögletvariációt követően Ismael Traore fejesével.

A 3-1 után sem volt a PSG-nek megállás, az 57. percben Draxler belőtte egy támadás végén a negyedik párizsi gólt.

A találkozó utolsó 20 perce is PSG-góllal kezdődött. Egy rendkívül kombinatív támadás végén Gueye lőtte be az ötödik párizsi gólt.

Az Angers 5-1 után próbált még kozmetikázni az eredményen, de ennek az lett a vége, hogy a 84. percben egy egész pályán átívelő PSG kontra után Mbappé 6-1-re módosította az eredményt.

A PSG ezzel már négy mérkőzést nyert zsinórban a Ligue 1-ben, és ezeken a meccseken 12 gólt lőtt és mindössze egyet kapott.