Vágólapra másolva!
A magyar válogatott csapatkapitánya az M4 Sport tévének nyilatkozva sikeresnek értékelte a moszkvai pontszerzést. Dibusz Dénes, a mieink kapusa szerint mindenki nagyon sok munkát tett bele ebbe a meccsbe.

"Mindenképpen sikernek értékelem a válogatottal az elmúlt 40 napban történteket. Ennek a csapatnak nem lehet más a célja, mint az Eb-kijutás. Ehhez kellett Bulgária ellen nyerni a múlt héten, és ehhez kell majd november 12-én Izland ellen Budapesten győzni.

Ha játszom, akkor persze más feladataim is vannak. Egy hónap múlva kell újra csúcsformában lennünk. Az új játékrendszernek rengeteg szerepe van ebben az eredménysorban. Jól tudunk az ötvédős rendszerben játszani, magabiztosan forgatjuk át a labdákat. Számunkra nagyon jól jött, hogy ennyi meccset tudtunk játszani rövid idő alatt" - fejezte be nyilatkozatát Szalai Ádám.

Dibusz Dénes, a magyar válogatott kapusa a következőket mondta: "Az első félidőben a 45. percig megoldottuk, hogy ne kerüljenek mögénk az oroszok, ne kelljen izgulnunk.

Dibusz Dénes két nagy védést is bemutatott a meccsen Forrás: Sputnik via AFP/Grigory Sysoev

Akkor volt egy necces szituáció, de nem kaptunk gólt.

A második félidőben a széleken is meghúztak bennünket, jöttek a beadások, de okosan és jól reagáltunk ezekre az eseményekre. Amiire készültünk, azt kaptuk ettől a meccstől. Higgadtak tudtunk maradni, és megérdemeltük az egy pontot, még akkor is, ha szerencse is kellett ehhez."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!