Mourinho elképesztő lazasággal szerelt le egy újságírót

Mourinho
Manchester United's Portuguese manager Jose Mourinho gestures towards the public at the end of the UEFA Champions League group H football match Juventus vs Manchester United at the Allianz stadium in Turin on November 7, 2018. (Photo by Isabella BONOTTO / AFP)
Vágólapra másolva!
A Premier League 9. fordulójának rangadóján a José Mourinho vezette Tottenham Hotspur hazai pályán 2-0-ra legyőzte a Pep Guardiola vezette Manchester Cityt. A találkozó után a portugál edző a tőle megszokott lazasággal szerelt le egy újságírót, aki csapata játékát kritizálta.

A találkozót ugyan végigtámadta a Manchester City, de a pályán valójában az történt, amit Mourinho eltervezett. A portugál edző csapata átadta a területet, és egy védelem mögé belőtt labdával meg egy gyors kontragóllal megnyerte a találkozót.

Mourinho és a Spurs első gólját lövő Szon Hung Min Forrás: AFP/Neil Hall

A mérkőzés után egy újságíró megemlítette Mourinhónak, hogy a Manchester City közel 80%-ban birtokolta a labdát a meccsen, amire a portugál edző csattanós választ adott.

– nyilatkozta José Mouirnho, akinek a csapata kilenc mérkőzést követően a tabella élén áll holtversenyben a bajnoki címvédő Liverpoollal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!