Vágólapra másolva!
A Merkantil Bank Liga 15. fordulójában a délután 18.00-ás mérkőzések előtt összesen nyolc csapat lépett volna pályára.

A DEAC Spitzmüller góljával 1-0-ra győzött hazai pályán a meccs végére tíz emberre fogyatkozott Szentlőrinc ellen. A Dorog otthon kapott ki 1-0-ra a Gyirmóttól Hudák 68. percben szerzett találatával.

A Soroksár – Szeged mérkőzést nem tudták lejátszani, mert a vendégeknél 17 labdarúgó is koronavírusos lett, plusz többen is a szakmai stábban, így el sem utaztak a meccsre.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a későbbiekben dönt arról, hogy játék nélkül odaadja a három pontot a Soroksárnak vagy új időpontban kerül majd sor a találkozóra.

A Győr az első 20 percben eldöntötte a fontosabb kérdéseket a Siófok ellen. A 9. percben Priskin szerezte meg a vezetést a hazaiaknak, majd a 19. percben Izing öngóljával tovább növelte az előnyét a Győr. A lefújás előtt a Siófok még Horváth révén szépített, így 2-1-gyel ért véget a 90 perc.

A Gyirmót a sikerével a második helyen áll a bajnokságban, amelyet a DVSC vezet, a Vasas pedig a hetedik, igaz, utóbbi két együttes majd csak hatkor játszik. A kiesőhelyeken a Szentlőrinc, a Csákvár és a DEAC található.