Akár már a Barcelona elleni meccseken is ott lehet Neymar a PSG-ben

NEYMAR
Neymar, a Paris Saint-Germain brazil játékosa a földön, miután megsérült a bal bokáján az Olympique Lyon elleni bajnokin
Vágólapra másolva!
Mint azt megírtuk, vasárnap este súlyosnak tűnő sérülést szenvedett a Paris Saint-Germain játékosa, a brazil Neymar.

Neymart hordágyon kellett levinni, miután a Lyon elleni vesztes meccs utolsó pillanataiban, miután a szintén brazil Thaigo Mendes összekulcsolta honfitársa lábát, ami így maga alá fordult.

Neymar könnyek között, hordágyon hagyta el a pályát, de a PSG által kiadott közlemény alapján nem olyan súlyos a sérülés, mint amilyennek az elsőre látszódott.

Neymar, a Paris Saint-Germain brazil játékosa a földön, miután megsérült a bal bokáján az Olympique Lyon elleni bajnokin Forrás: MTI/EPA/Yoan Valat

A klub beszámolója bíztatónak nevezte az első vizsgálatokat, a röntgen nem mutatott törést, de a következő 48 órában alaposabb vizsgálatoknak vetik majd alá a sérült testrészt. Egyelőre tehát úgy tűnik, ficamról van szó, amiben a szalagok sérülhettek.

Közben az is kiderült, hogy a PSG Neymar korábbi csapatával, a Barcelonával játszik majd a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Az első meccs február második felében lesz, így valószínű, hogy a brazil is ott lehet majd a pályán, ugyanis több, mint két hónap van még az első meccsig is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!