A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Életveszélyes volt a pálya, egy perc után lefújták a meccset - videó

fbl Horizontal FOOTBALL SPORTS FIELD BAD WEATHER RAIN PUDDLE SWEEPING
Stewards push out water from the pitch following heavy rains before the UEFA Europa League group I football match between Villarreal CF and Maccabi Tel Aviv at La Ceramica stadium in Vila-real, on November 5, 2020. (Photo by JOSE JORDAN / AFP)
Vágólapra másolva!
Jó lenne tudni, mit gondolt az a bíró, aki jelt adott a norvég másodosztályú labdarúgó-bajnokságban Jerv-Asane bajnoki mérkőzés kezdésére. Azt ugyanis mindenki láthatta, hogy a grimstadi pálya a heves esőzések miatt játékra alkalmatlanná vált.

A történet úgy indult, hogy az Asane csapata nem volt hajlandó elkezdeni a meccset. Hosszú perceken keresztül vitatkoztak a bíróval, aki azonban hajthatatlan volt, szerinte ezen a pályán lehetett játszani. Az Asane csapatának vezérigazgatója, Gorm Nattlandsmyr szerint a pálya életveszélyes állapotban volt. Ők azt szerették volna, hogy a meccset másik stadionban rendezzék meg.

A meccs kezdése után 1 perccel a bíró végül úgy döntött, hogy nem lehet folytatni a játékot. Igaza volt, mert hol a labda állt meg a borzalmas jeges sárban, hol a játékosok csúszkáltak métereket. A meccset egy későbbi időpontban, a Grimstadhoz közeli Kristiansandban, műfüves pályán játszották le.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!